Tyhy-palvelut

Valikoimamme sisältävät pääosin ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Yrityksellämme ei ole omia liikuntatiloja, toteutus on asiakkaan omissa tiloissa tai ulkona.

Alla esimerkkejä liikuntapalveluistamme

Kehonhuolto & venyttely

Kehonhuoltotunnit on rakennettu kehon liikkuvuuden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Tunnit räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti liikkuvuusharjoittelun, liikehallinnan ja venytysten liikekartalle. Liikkeille on aina tarjolla eri vaihtoehtoja, joten tunti sopii kaikille!

Voimakävely 

Tässä liikuntamuodossa yhdistyvät sauvakävelyn ja lihaskunnon parhaat puolet. Osallistujat saavat lisäksi aimo annoksen raitista ilmaa reippailun lomassa. Voimakävely sopii erinomaisesti esimerkiksi työyhteisön suunnittelupäivän lomaan.

Kahvakuula

Toiminnallinen voimaharjoittelu koko keholle, erityisesti keskivartalolle ja hartioille. 

Tunnilla kehittyy niin lihasvoima, kehonhallinta kuin koordinaatiokin. Kahvakuula sopii kaikille, aloittelijoista kokeneempiin kuulailijoihin.


Tanssin pyörteissä

Tanssi tekee tutkitusti hyvää kokonaisvaltaisesti niin mielelle kuin keholle. Tanssitunnilla hauskat ja helpot askelkuviot ja innostava musiikki tempaavat mukaansa. Arjen huolet jäävät taka-alalle, toisaalta monet ajatukset ja ideat kypsyvät kehon liikkeen myötä. 

Ryhtijumppa

Ryhtijumpassa keskitytään selän hyvinvointia lisääviin liikkeisiin erilaisia välineitä hyödyntäen, esimerkiksi keppiä tai kuminauhaa. Keskivartalon sekä niska- ja hartia-alueen lihasten voimaa ja liikkuvuutta lisäävä tunti sopii erinomaisesti istuma- ja päätetyötä tekeville, mutta on tarpeellinen kaikille.

Kysy tyhy-palveluistamme lisää

SHC toimii yhteistyössä Liikuntaseura Naantalin kanssa tyhy-palvelujen tuottamisessa.