Opiskelijoille - Oletko jumissa gradusi kanssa? Apua SHC:ltä

SHC tarjoaa yksilöllistä tukea ja opastusta opinnäytetöiden kirjoitusprosessiin ja tilastollisiin analyyseihin kandidaatin-, maisterin- ja tohtoriopintojen tasoilla. Käytämme SPSS, MPlus ja Power BI-analyysiohjelmia.  Palvelumme koostuvat opinnäytetyön prosessin eri vaiheissa avustamisesta, esimerkiksi tutkimussuunnitelman laadinnasta, tieteellisen kirjoittamisen tyylistä ja editoinnista sekä tilastollisten menetelmien neuvonnasta.

Palvelumme auttavat sinua opinnäytetyön loppuunsaattamisessa. Työskentelemme KANSSASI, emme puolestasi. Opinnäytetyö on itsenäinen suoritus, joten moraalimme ja eettinen työkoodistomme ei salli kirjoittaa työtä toisen puolesta. Jokainen korkeakoulutasolla opiskeleva osoittaa jo tietyn tasoista lahjakkuutta, jonka kehittymisessä haluamme auttaa.

Kysy opiskelijapalveluistamme lisää

Gradu tai muu opinnäytetyö ei ole elämäntyö, muttei myöskään läpihuutojuttu. Toisinaan tutkielman tekeminen keskeytyy syystä tai toisesta ja työn jatkaminen tuntuu vaikealta -jopa ylitsepääsemättömältä. SHC auttaa sinua tarttumaan uudelleen prosessiin. Saat apuamme myös opinnäytetyön muihin jumittaviin probleemeihin.